Защо е полезен праз лука

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Празът може да се консумира суров или сготвен
108565

Празът може да се консумира суров или сготвен

Празът може да се консумира суров или сготвен. Той е с по-мек и по-сладък вкус от лука, като най-вкусна е бялата част.
Зелените листа често се използват в супи и задушени ястия.

Суров и ситно нарязан обикновено се добавя в салати, а почти всички сме свикнали да го виждаме в компанията на свинско месо. Може да замести лука в почти всички рецепти.

1 2 3
4
5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft