Пролетен обяд: салата с ориз и риба тон
    
    
     
                
            
                 6 Април 2014
            
            
            27337
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Смесете рибата тон с ориза. Сварете граха 10 минути във вряща вода, отцедете и добавете към ориза. Чушката нарежете на малки кубчета, а маслините - на тънки кръгчета. Магданоза също нарежете ситно. Прибавете всички съставки при ориза. Смесете майонезата с лимоновия сок, солта и зехтина, след което ги добавете при ориза и разбъркайте добре. 
Тази салата е подходяща за всички, които внимават за линията си. По желание може да добавите към нея и варени яйца, кисели краставички, домати, царевица или подправки на вкус. 

 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








