Пържени кашкавалени филийки
    
    
     
                
            
                10 Февруари 2012
            
            
            120339
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете хляба на тънки филийки. Смесете разбитите яйца с млякото, настъргания кашкавал, брашното, сол на вкус и някакви подправки по желание. Разбъркайте добре получената смес и потапяйте филииите в нея. Изпържете ги в сгорещената мазнина.
Вместо сух бял хляб може да използвате и готов тост-хляб, нарязан.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








