Рецепта за вкусен тюрлю гювеч
    
    
     
                
            
                27 Март 2014
            
            
            74023
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Всички зеленчуци се почистват и измиват добре, след което се нарязват на парчета и се поставят в тенджера (още по-вкусно би било да приготвите тюрлю гювеча в глинено гърне). Хубаво разбъркайте и пoсолете на вкус. Между зеленчуците подредете парчетата месo, предварително задушено в малко олио и вода. Подправете на вкус със сол и черен пипер, прибавете олиото и сложете ястието във фурната да се пече на температyра от 200 ° С около 2 часа.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








