Рогчета със сирене
    
    
    
                
            
                19 Януари 2012
            
            
            173043
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Разтворете маята в 200 мл хладка вода заедно със захарта и оставете, докато шупне. Постепенно замесете брашното като прибавите всички продукти в пресятото брашно. Заделете един жълтък. Оставете тестото да втаса за около 30 минути на стайна температура.
	Късайте парчета от тестото и оформете продълговати дебели пръчки, посредата на които поставите пълнежа. Може да ги оформите и като джобчета, като прегънете на 2 с плънка от сирене посредата или да направите кифли.
	Нареждайте рогчетата в намазнена тава на разстояние и оставете да втасат за 45 минути. Накрая намажете с разбития жълтък и сложете да се пекат в загрята фурна на около 190-200 градуса. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








