Как да използваме подправките, за да сме здрави

вход през zajenata.bg
62512
Дафинов лист Чубрица Джинджифил Индийско орехче Кимион Риган Босилек Кардамон Розмарин Сусам Ванилия Канела

Розмарин

Буквално розмаринът означава „морска роса“ (от латински). Подправката помага за стимулиране на храносмилателната функция, кръвообращението и бъбреците. Препоръчва се още на хора със ставни проблеми и на сърдечноболни.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft