Свински пържоли със сметана, сирене и маслини

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински пържоли със сметана, сирене и маслини
Свински пържоли със сметана, сирене и маслини
admin
Добавена от: admin
51656
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 гр. свинско месо

100 гр. твърдо овче сирене

200 гр. черни маслини

300 гр. заквасена сметана

олио на вкус

3 супени лъжици коняк

на вкус - сол, риган, черен пипер и други подправки

Нарежете месото го на 8 тънки пържоли. Направете марината от подправките, олиото и коняка. Оставете месото да престои в маринатата най-малко 2 часа. На котлона поставете тиган, намазан с малко масло. Подредете вътре шницелите и ги запържете. Обръщайте ги по-често, докато се зачервят. Извадете ги от тигана и ги подредете в огнеупорен съд. Добавете предварително приготвената плънка. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса 25 минути, докато заливката се зачерви.

За приготвяне на заливката:

В съда, в който е приготвена марината, се смесват натрошеното сирене, нарязаните ситно маслини, сметаната, риганът и черният пипер. Хубаво се разбърква, за да се получи хомогенна смес.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft