Свинско задушено по унгарски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско задушено по унгарски
Свинско задушено по унгарски
admin
Добавена от: admin
27003
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Месото леко се начуква, посолява се и се поръсва с черен пипер. Овалва се в брашно и се запържва от двете страни в гореща мазнина на силен огън. Изважда се от тигана. В останалата мазнина се запържва нарязаният на дребно лук. Снема се от огъня, разбърква се с 1—2 щипки червен пипер, с доматено пюре, добавя се виното и се вари няколко минути. Месото се поставя в тенджера, сосът се излива върху него и се добавя още толкова месен бульон (или вода), че едва да се покрива. Слага се на котлона и щом омекне, прибавят се нарязаните на филийки и запържени в мазнина гъби.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft