Сирене в гювече
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            23689
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	3 големи глави кромид лук
	3 средно големи домата
	3 печени чушки
	сол
	растително масло (олио)
	700 г краве сирене
	8 яйца
	магданоз
	смлян черен пипер
Фурната се загрява на 180 С. Лукът се нарязва на полумесеци и се слага на дъното на гювечето. Отгоре се сипват дребно нарязаните домати и чушки. Посолява се на вкус и ce сипва олио. Всичко се разбърква се и се нарежда сиренето, нарязано на плочки, докато покрие зеленчуците. Пече се 15 минути. Отгоре се чукват яйцата и ястието се допича. Сиренето по врачански се сервира, подправено с нарязан пресен магданоз и черен пипер.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








