Сладкиш Алегро - вкусен пандишпан, напоен с шоколадов сос
    
    
     
                
            
                12 Юли 2015
            
            
            20870
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                1. В дълбок съд разбийте на пяна яйцата със захарта. Добавете постепенно брашното, олиото, бакпулвера и млякото, и щом сместа се хомогенизира, изключете миксера. Изсипете сместа в намазнена и набрашнена тава с диаметър 26 см. Печете на 200 градуса 30 минути. След като се охлади блата, го нарежете на квадрати. 
2. Пригответе заливката: в тенджера на огъня сложете захарта, водата, маслото и шоколада, натрошен на парчета, след което объркайте добре. След като шоколадът се стопи и сместа на котлона стане еднородна, залейте с нея нарязания сладкиш. Поръсете обилно със смлените ядки. Поставете сладкиша в хладилник, докато попие от сиропа и се охлади.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








