Солени пръчици с готови кори
    
    
     
                
            
                25 Февруари 2014
            
            
            131962
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В купа се смесват яйцата, изварата и сиренето до хомогенна смес. Всяка кора се напръсква с 1 с.л. зехтин и 1 с.л. минерална вода, свива се наполовина и се намазва с плънката. Краищата на кората се подвиват навътре, за да не излезе плънката, след което кората се завива на тънко руло. Така приготвените пръчици се редят в намазнена тава, отгоре се пръскат с малко минерална вода. Пекат се в загрята на 200 градуса фурна за около 20 мин.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








