Сос за задушено месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сосове
Сос за задушено месо
Сос за задушено месо
admin
Добавена от: admin
9121
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 глава лук
2 моркова
1/4 глава керевиз
30 гр. масло
1 с. л. брашно
500 гр. бульон
1 чаша бяло вино
1/3 чаша коняк
200 гр. сметана
100 гр. сос Жу от телешко или пилешко

Зеленчуците се нарязват на ситно и се запържват в маслото. Към тях се добавя брашното и когато се запържи, се залива с бульона. Прибавят се виното, коняка, сметаната и сос Жу. Сосът се оставя да ври 25 минути докато се сгъсти. След това се пасира.

Поднася се към задушени птици и меса.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft