Спука се и последното гювече. Ами сега? Тогава на мъж ми му хрумна страшна идея: станаха божествени, вече само така ще ги правим!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Спука се и последното гювече. Ами сега? Тогава на мъж ми му хрумна страшна идея: станаха божествени, вече само така ще ги правим!
Спука се и последното гювече. Ами сега? Тогава на мъж ми му хрумна страшна идея: станаха...
23143
Спука се и последното гювече. Ами сега? Тогава на мъж ми му хрумна страшна идея: станаха божествени, вече само така ще ги правим!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Понякога обичайните ястия стават отегчителни. Тогава започват експериментите и се раждат най-оригиналните и вкусни рецепти.

Такава е и днешната - картофи Сюрприз или пълнени картофи . Оригинални, вкусни и много напомнят нашенските гювечета , но са сготвени не в гърненце, а в картоф!

Съставки:

За 1 порция:

1 картоф

10 гр. масло

1 яйце

1 червена чушка

бекон на вкус

зелени подправки на вкус

сол и черен пипер на вкус

настърган кашкавал

Приготвяне:

  1. Вземете вече изпечения картоф и внимателно с лъжица извадете от него средата.
  2. Намажете го с разтопено масло с помощта на силиконова четка. Добавете сол и черен пипер.
  3. Поставете най-отдолу настърган кашкавал, след това - нарязаните зеленчуци, билки и бекон.
  4. Напълнете картофите до половината, а след това чукнете отгоре суровото яйце. 
  5. Отново посолете и поръсете с още малко настърган кашкавал отгоре.
  6. Загрейте фурната до 180 градуса и запечете картофите за около 20 минути.
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft