Студена гъбена супа

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Студена гъбена супа
Студена гъбена супа
admin
Добавена от: admin
6521
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

50 г сушени гъби
сол на вкус
1 морков
1-2 корена от магданоз
1 резен целина
1 ситино нарязана глава лук
3 лъжици олио
1 лъжица брашно
оцет и магданоз

Измийте сушените гъби и ги оставете да киснат 1—2 часа в хладка вода. Нарежете ги на дребно, залейте ги с гореща вода и ги сложете на огъня. Щом заврат, прибавете сол на вкус, моркова, корените от магданоз и целината, нарязани на кубчета, и 1 ситно нарязана глава лук. Когато уври зеленчукът, пригответе запръжка от 3 лъжици олио и 1 лъжица брашно и я изсипете в супата. След 5—6 минути свалете супата от огъня. Поднесете я студена, подправена с оцет и магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft