Стъргана пилешка супа
    
    
    
                
            
                23 Февруари 2012
            
            
            8041
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Пилето се почиства и се сварява в подсолена вода. Изважда се, обезкостява се и се нарязва на парченца. Всички зеленчуци се почистват, настъргват се на едро ренде и се слагат да се варят в пилешкия бульон.
	След като омекнат, се прибавят месото и брашното.
	Супата се вари, докато се посгъсти. Сваля се от огъня, застройва се със сметаната, подправя се с разтопеното масло и лимонов сок на вкус и се поднася с нарязан магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








