Ястия със сьомга

вход през zajenata.bg
439859

Сьомга със зеленчуци

 Продукти:
500 г риба сьомга (4 парчета по 125 г)
300 г цветно зеле
300 г броколи
2 бр. тиквички
2 бр. моркови
2 кубчета спанак
1 бр. лимон
4 стръка розмарин
125 г масло
сол, черен пипер
олио за пържене


 Приготвяне:
Цветното зеле, броколито, тиквичките и морковите се почистват и се нарязват (аз ги оставям на по-големи резени), след което се слагат в подсолена вода да заврят. Варят се около 5 минути. Рибата предварително се посолява и се поръсва с черен пипер. Розмаринът се слага в тиган с малко олио, върху който се слага рибата. Пържи се на силен огън 5 до 8 минути от всяка страна до златист цвят. Рибата се слага в чиния, която е декорирана със зеленчуците, слага се спанакът, който преди това е бил 3 до 5 минути в микровълновата печка, и най-накрая се заливат със силно загрятото масло. Декорира се с нарязания на четвъртинки лимон.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Вкусни ястия рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft