Тайната на меките палачинки
    
    
     
                
            
                28 Май 2014
            
            
            470428
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте на пяна целите яйца, докато получите гъста хомогенна смес, добавете олиото и млякото и разбъркайте. След това с непрекъснато разбъркване изсипете брашното, докато количеството се поеме от сместа, и накрая добавете солта.
Ако сместа ви изглежда гъста, разредете я с малко минерална вода.
От полученото палачинково тесто изпържете палачинки в добре загрят тиган с мъничко мазнина.
Добър апетит!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








