Тиквичките са като месо при пържене по френски: замества гарнитурата и месото едновременно

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тиквичките са като месо при пържене по френски: замества гарнитурата и месото едновременно
Тиквичките са като месо при пържене по френски: замества гарнитурата и месото едновременно
26
Тиквичките са като месо при пържене по френски: замества гарнитурата и месото едновременно
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Благодарение на текстурата си, тиквичките могат да придобият разнообразни вкусове. Един от най-добрите начини да ги приготвите е да ги направите по рецепта, подобна на френското месо.

След като се изпържат в кашкавалена панировка, тиквичките могат да заменят както гарнитура, така и основно ястие.

Процес на готвене:
Приготвяне на тиквички
Не е нужно да белите тиквичките, просто ги надраскайте с вилица навсякъде - това ще помогне за по-доброто изпържване на зеленчуците.

Нарежете тиквичките на тънки филийки, сложете ги в дълбока купа, поръсете с черен пипер и сол. Оставете за 15 минути.

Приготвяне на панировката
В една купа се смесват 100 грама настърган кашкавал, ситно нарязан магданоз, яйца и червен пипер.

В друг съд смесете брашното и галетата.

Паниране и пържене
Потопете всяко парче тиквичка първо в сместа със сирене, а след това в панировката.

Запържват се в предварително загрят тиган по 4 минути от всяка страна.

Пърженето в кашкавалена панировка придава на тиквичките вкус, наподобяващ месо. Експериментирайте с различни подправки, за да получите всеки път ново ястие.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft