Турен Тулузен - чеснова супа по френски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Турен Тулузен - чеснова супа по френски
Турен Тулузен - чеснова супа по френски
admin
Добавена от: admin
7984
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6 скилидки чесън
40 г гъша мас
2 яйца
черен пипер
сол
40 г бял хляб
мас за пържене

Изпържваме счукания чесън в гъшата мас, заливаме с 1 1/4 л вода и варим няколко минути. Разбиваме белтъците на сняг, прибавяме ги към супата и оставяме да се втвърдят. Разбиваме жълтъците с малко супа, сваляме супата от огъня, прибавяме жълтъците, черен пипер, сол, наливаме в чинии, в които сме поставили хлебни хапки, изпържени в мас. Поднасяме веднага.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft