Хрупкава баница за рекорд: запичаш, заливаш и допичаш - толкова е елементарно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Хрупкава баница за рекорд: запичаш, заливаш и допичаш - толкова е елементарно!
Хрупкава баница за рекорд: запичаш, заливаш и допичаш - толкова е елементарно!
admin
Добавена от: admin
10195
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 супена лъжица сол
300 гр. прясно мляко
200 гр. топла вода
3 яйца
кори за баница или още по-добре - юфка

В тава сложете юфката (накъсаните кори - най-добре ако са печени на сач). Поръсете с олио. Поставете ги във фурната на 150 градуса, колкото да се зачервят. След това извадете тавата и залейте с плънката. 

Хрупкава баница за рекорд

Хрупкава баница за рекорд 1
В отделен съд пригответе плънката. Разбъркайте млякото добре с топлата вода и добавете солта. Щом залеете запечената юфка със сместа, пъхнете във фурната. Оставете баницата да се пече около 15 минути. Така приготвената хрупкава баница е готова за сервиране!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft