Царска тава с три вида месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Царска тава с три вида месо
Царска тава с три вида месо
admin
Добавена от: admin
31877
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1. От каймата се правят малки кюфтенца, а пилешкото и свинското месо се нарязват на малки кубчета. По същия начин се нарязват гъбите и лука. С това подготовката на продуктите е готова. 
2. В тиган на огъня първоначално се запържват кюфтенцата и се дръпват настрана. В същия тиган се запържва свинското, а след това и пилешкото месо. Накрая в тигана се запържва лукът и към него се добавят гъбите. 
3. Трите вида месо заедно с лука се поставят в тава за печене, добавят се виното, подправките и вода, колкото да покрие месото. 
4. Пече се на 230 градуса, докато се редуцира течността.

Забележка:
Месото само за малко се запържва в тигана и по-късно се допича до готовност. 
Може да се използват и други подправки по ваш вкус.

Добър апетит!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft