Ще я заобичате на мига: Пухкава лазаня с тиквички и много кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Ще я заобичате на мига: Пухкава лазаня с тиквички и много кашкавал
Ще я заобичате на мига: Пухкава лазаня с тиквички и много кашкавал
admin
Добавена от: admin
23206
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 млади тиквички (обелени и нарязани на колелца)
2 яйца
100 гр. брашно
300 гр. бекон
300 гр. сирене Едам или кашкавал
200 мл заквасена сметана
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка черен пипер

Посолете тиквичките и ги поставете върху цедка за 30-ина минути да се отцедят. След това с кухненска кърпа ги подсушете, оваляйте ги в брашно и ги запържете в олио. Изпържените тиквички поставете върху домакинска хартия да се отцедят от излишната мазнина. Подредете ги в тава за печене, поръсете с малко черен пипер и поставете отгоре един ред бекон, а върху него - ред кашкавал (Едам). Тази процедура се повтаря, докато се изчерпат съставките. 

Яйцата разбийте със сметаната. С тази смес залейте лазанята и я изпечете в предварително загрята фурна на 200 градуса 30 минути. Преди сервиране изчакайте да се охлади. 

пухкава лазаня с тиквички

пухкава лазаня с тиквички 1

пухкава лазаня с тиквички 2

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft