Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
126841

Агнешка кавърма

агнешко месо - 750 гр. може и овче
лук - 2 връзки, най - добре пресен
чесън - 3 връзки
кисело мляко - 200 гр.
масло - 100 гр.
сол
черен пипер

Месото се нарязва на парчета, посолява се и се поръсва със ситно счукан черен пипер, залива се с малко топла вода и се пече във фурната, докато започне да се къса.

Прибавят се оризът и маслото.

Ястието се залива с 3 чаени чаши топла вода, разбърква се и се допича 

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft