Празнично меню за Великден

вход през zajenata.bg
134034

Великденски пиленца

10 яйца
1 пачетче крема сирене
ч.пипер
морков

Жълтъците се претриват с крема сиренето и се посоляват на вкус. От сместа се оформят топчета с две големини – едните за тялото, а другите за главичките на пиленцата. Топчетата се прикрепват едно към друго с помощта на клечка за зъби, а от моркова се изрязват тънки лентички за човки и гребенчета. Черният пипер се поставя за очички.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft