Кои са големите естествени унищожители на мазнини

вход през zajenata.bg
39571
Папая Ананас Пипер сорт „Чили" Кафето Грейпфрут Морски водорасли Витамините Целина Боровинки

Грейпфрут

Принцип на действие:

Преди десетина години учените откриха в цитруса флавонида нарингин, придаващ на плода специфичния горчив вкус. Най-голямото му съдържание е в преградите между отделните парчета, които сме сигурни, че повечето от вас старателно отстраняват.

Биохимиците изясниха на себе си и на света, че нарингина подобрява обмяната на вещества и храносмилането, откъдето влияе и върху разпадането на мазнините.

За какво да внимаваме?

Цитрусите са едни от най-силните алергични продукти, така че трудно може да ги препоръчаме за постоянна употреба при борбата с килограмите. Но дори и тялото ви да е изключително толерантно към плода, малко са хората, радващи се искрено на горчивия му вкус.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft