Съвети и трикове при украса на сладкиши и торти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да направим двуцветни сладки
362294

Как да направим двуцветни сладки

Пригответе масленото тесто за сладки според избраната рецепта. Добавете към половината смес малко какао и омесете добре. Оформете част от свелото и част от тъмното тестото на руло със дължина 20 см и поставете двете рула едно до друго върху леко набрашнена повърхност. Притиснете едно в друго. Разточете с точилка от средата към краищата на рулата до получаването кора с дебелина 2 мм. С различни формички за сладки изрежете мотиви едновременно от двете теста настрани, по дължина и т.н., така че линиите да са в различни посоки. Поставете изрязаните сладки върху застлана с хартия за печене тава. Останалата част от светлото и тъмното тесто оформете отново по отделно и повторете. Украсете изпечените и охладени сладки със захарни шрифтове Използвайте тъмна глазура и цветове върху бялата половина от сладката и светла глазура и цветове върху тъмната част, за да получите по-интересен ефект.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Сладкиши и торти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft