Съвети и трикове при украса на сладкиши и торти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се прави захарна глазура
362283

Как се прави захарна глазура

Пресейте пудрата захар и започнете лъжичка по лъжичка да добавяте вода, чай, сок или ликьор, докато получите гъста смес.
За какаов вкус и цвят може да добавите към получената глазура малко какао. За по-интересен сладкиш може да оцветите получената глазура със сладкарски цвят. Използвайте глазурата възможно най-скоро след приготвянето, за да не се втвърди.
За бляскава повърхност на глазурата след втвърдяване, я пригответе със затоплена течност.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Сладкиши и торти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft