Как да запазим прасковите за зимата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се обработват прасковите, за да се запазят
61764

Как се обработват прасковите, за да се запазят

Всяка праскова се разрязва на две и се отстраняват костилките. След това може да се нарежат на още по-малки парчета.

Всички парчета се поставят в голяма купа. Поръсват се с лимонена киселине. За всеки килограм праскови използвайте 1/4 чаена лъжичка лимонена киселина, разтворена в 3 супени лъжици вода.

На всеки 950 гр праскови добавете 2/3 чаша захар. Разбърквайте докато цялото количество захар се разтвори.
 

1 2
3
4 5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft