Рецепти за хляб в хлебопекарна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Обикновен хляб в хлебопекарна
424718

Обикновен хляб в хлебопекарна

брашно - 0,520 кг
захар - 2 мерителни малки лъжички на машината/брой ги 2 чаени/
сол - 2 мерителни лъжички
олио - 1 супена лъжица
мая/свежа/ - 10 грама/четвърт кубче, то е 40/42 грама/
вода/хладка/ - 300 мл/л

Разтеглям брашното, слагам сол, захар и замразената четвъртинка мая вътре, но да не се опират.
След около час слагам в контейнера олиото и водата, отгоре брашното и завъртам машината.
Това го пека на програма за нормален хляб, 750 грама.

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft