Ох, не искам вече да ги правя, защото не мога да се спра, докато не изям цялата тава. Убийствено...
8 Септември 2016
3274583
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
чушки - 6 бр.
кайма - 250 г смес
кашкавал - 50 г
сирене - 150 г
кисело мляко - 2 с.л.
яйца - 2 бр.
магданоз - 2 - 3 стръка
черен пипер - щипка
сол - щипка
Чушките се оформят като лодки и се почистват от семките (на снимката се вижда как са оформени).
Кашкавалът се нарязва на малки кубчета, а магданозът се наситнява.
В дълбока купа смесваме последователно и разбъркваме яйцата, солта, черния пипер, магданоза, киселото мляко, каймата, кашкавала и сиренето (натрошено).
Чушките се овалват в малко олио и сол (може и с четка) и се слагат в суха тавичка.
С получената смес пълним чушките и ги слагаме да се пекат първо на умерена фурна (около 15 мин), след това увеличаваме градусите и печем до готовност.
Много лесно и вкусно ястие.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари