Какво да сготвим набързо с пилешки филета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани пилешки филенца
781012

Панирани пилешки филенца

2 пилешки филета
1 топено сирене натурално
80 гр. пастет от черни маслини
1 яйце за паниране
галета за поръсване
4/5 картофа за гарнитура
олио за пържене

Филетата разрязваме от едната страна по дължина, за да стане като джоб и леко ги посоляваме. Намазваме ги с топеното сирене, като се стараем максимално да го надробим. Слагаме по същия начин и маслиновия пастет. Затваряме филетата, панираме ги в яйцето и ги запечатваме с галетата. Пържим в добре нагрято олио за около 10/15 минути или до готовност. Картофите за гарнитурата нарязваме на филийки, като можем и тях да панираме леко, а след това ги пържим в олио. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft