Какво да сготвим набързо с пилешки филета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки филета с кашкавал и гъби
781012

Пилешки филета с кашкавал и гъби

300 гр. кашкавал
150 гр. гъби
0,5 ч.л. черен пипер
0,5 ч.л. сол
3 глави лук (може и праз лук)
250 гр. майонеза "Олинеза"
4 пилешки филета

Начин на приготвяне
На дъното на тавичка слагаме много малко мазнина.
Отгоре слагаме пилешките гърди, които предварително сме осолили и поръсили с черния пипер, от двете страни.
На филии нарязваме лука, който нареждаме върху пилето.
Прибавяме гъбите и настъргания кашкавал.
Върху всичко това разстиламе майонезата.
Печем около 35-40 минути на умерена фурна.

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft