Какво да сготвим за цяла седмица

вход през zajenata.bg
108435

ПЕТЪК Зеле с ориз

1/4 глава зеле
200 г ориз
2 с л олио
600 мл гореща вода
2 домата

сол
смлян черен пипер
магданоз

• Зелето се нарязва на дребно и се задушава в мазнината, докато омекне напълно.
• Прибавят се червеният пипер, почистеният и измит ориз.
• Сместа се задушава леко и се залива с 600 мл гореща вода.
• Подправя се със сол.
• Ястието се пече във фурна на 180 С 20- 30 минути или докато остане на мазнина.
• Поднася се охладено, поръсено със смлян черен пипер.
• 10 минути преди края на варенето се прибавят обелените и нарязани домати.
• Поднася се, след като изстине.
• По желание се поръсва със ситно нарязан магданоз. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft