Какво да сготвим за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
ПОНЕДЕЛНИК Хек със зеленчуци
108430

ПОНЕДЕЛНИК Хек със зеленчуци

1 глава кромид лук
8 скилидки чесън
4 картофа
3 клонки магданоз
1 дафинов лист
сол на вкус
250 г филе от хек

250 г грах от буркан
6 с. л. зехтин
1 с. л. червен пипер
Приготвяне:

• Кромидът се обелва и реже на дребно.
• Слага се в керамична тенджера заедно с две скилидки чесън, тънко нарязаните картофи и дафиновия лист.
• Заливат се със студена вода така, че картофите да се покриват, и се вари на тих огън десет минути.
• Прибавят се грахът и нарязаният на четири парчета хек и ястието се вари още десет минути до омекване на зеленчуците и рибата.
• Излишната течност се излива.
• В малък тиган се загрява зехтинът и в него се запържва останалият чесън.
• Тиганът се сваля от котлона и чесънът се поръсва с пипер.
• Със запръжката се полива грахът и ястието се поднася веднага. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft