Какво да сготвим набързо за вечеря за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печен лук по Холандски СРЯДА
237505

Печен лук по Холандски СРЯДА

* 4-5 филии бял хляб
* 500 г пресен кромид лук
* 1 бр. яйце
* 2 ч.ч. (400 мл) прясно мляко или 1 ч.ч. (200 мл) прясно мляко и 1 ч.ч. (200 мл) сметана
* 50 г бекон
* кашкавал
* мазнина
* сол
* черен пипер

Лукът се почиства и се нарязва ситно. Вари се и полуготов, се оставя да се изцеди. В намазана с мазнина тавичка се поставят напоените с мляко филии бял хляб и лукът се изсипва върху тях. Яйцето се разбива с втората чаша мляко (или сметаната), подправя се със сол и пипер, размесва се със ситно нарязаният бекон и всичко се изсипва върху лука. Настърганият кашкавал се поръсва отгоре. Пече се на фурна около 20 минути.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft