Рецепти с агнешко за Великден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печено агнешко бутче с коняк
177681

Печено агнешко бутче с коняк

1 бр. агнешко бутче
5 връзки пресен лук
1 връзка пресен чесън
1 кг картофи
магданоз
4 бр. домати
сол, черен пипер
олио
4 с.л. коняк
100 г масло

В дървен сахан поставяте ситно нарязания магданоз и смачкан чесън и на тънка струя прибавяте олио. Разбивате добре. С тази смес мажете бутчето. Слагате го в тава. Около него редите картофите, нарязани на колелца, и нарязания лук. Посолявате на вкус. Отгоре поръсвате с коняка и маслото. Пече се в умерена фурна. Накрая покривате бутчето с кръгчета домати и поръсвате с магданоз. Запичате съвсем малко.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft