Диети и ястия с ориз

вход през zajenata.bg
166889

Пиле с ориз и чесън

200гр ориз
2 пилешки бутчета
2 пилешки бульончета
1 глава или 3-4 стръка лук
сол и черен пипер на вкус
300гр. кисело мляко
5-6скилиди чесън
1с.л. майонеза
олио

Начин на приготвяне:
В нагрятото олио се запържва ориза докато придобие бял тебеширен цвят. След това се изсипва лука и той се запържва. Налива се 400мл вода и двете бульончета. Ври докато поеме водата. Бутчетата се запържват отделно до зачервяване. В тава се изсипва приготвения ориз, бутчетата и още 400мл вода. Пече се на фурна около 180 градуса. Като поизстине се обезкостява месото и се накъсва или накълцва на ситно, омесва се с ориза.
От киселото мляко, майонезата и счукания чесън се приготвя сос, който се овкусява с черен пипер и сол. Сервира се топло и полято със соса.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft