Вкусни ястия от Мексиканската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле с портокали по мексикански
332575

Пиле с портокали по мексикански

1 голямо пиле, нарязано на порционни парчета, 2 супени лъжици олио, 1 глава лук, средна, нарязана на ситно, 2 склидки чесън, нарязани на ситно, 2 цели карамфилчета, 5 см пръчица канела, 5 зърна черен пипер, 3 малки стръкчета мащерка, 2 дафинови листа, сок от 3 портокала, сол на вкус.
 В голям дълбок тиган запържете нарязаното на порции пиле до златисто. Добавете лука, леко запържете и добавете портокаловия сок, 1 чаена чаша вода и всички подправки. Покрийте с капак и варете на тих огън до готовност – около 35-40 минути.
Сервирайте с варен ориз или варени картофи. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft