Зелен фасул рецепти

вход през zajenata.bg
791724

Плакия от зелен фасул

1 кг зелен фасул
1/2 ч.ч. (100 мл) растително масло
1-2 глави (100 г) кромид лук
1 глава чесън
2-3 бр. (150 г) моркови
2-3 бр. (200 г) домати
1/2 ч.ч. (100 г) джанки
1 с.л. (10 г) брашно
1/2 връзка магданоз
джоджен
сол

Фасулът се почиства от връхчетата и конците, нарязва се и се измива, посолява се и се поставя в съда за готвене. Към него се прибавят растителното масло, лукът (кромид и чесън), нарязан на ситно, морковите, нарязани на кръгчета, доматите, нарязани на ситно и джанките. Разбъркват се и се заливат с топла вода (да ги покрие). Похлупват се плътно с капак и се сваряват на умерен огън. Накрая се прибавя брашното, размито с малко студена вода. След като поври още няколко минути, ястието се сваля от огъня и се поръсва със ситно нарязаните магданоз и джоджен.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
Ястия със зелен фасул
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft