Пресни гъбки с яйца на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Пресни гъбки с яйца на тиган
Пресни гъбки с яйца на тиган
admin
Добавена от: admin
24441
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Почистените гъби се задушават заедно с лука в растителното масло, като се добавят малко вода и сол. Като омекнат, се заливат с яйцата, разбити предварително със сол и черен пипер на вкус. Оставят се няколко минути на тих огън, за да се стегнат яйцата, като много внимателно се разбъркват.
Към всяка порция се прибавя малко масло, след което отгоре се наръсва магданоз. По желание може да добавите към гъбите натрошена люта чушка, ако сте любители на пикантните ястия!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft