19 Август 2012
141601
Пъстърва на скара
Пъстърва с бадеми
Печена пъстърва
Пържена пъстърва с лешници
Пъстърва с чушки
Пъстърва по индийски
Рибарска гозба
Пъстърва със сос
Пъстърва с чушки
4 малки пъстърви
2 глави кромид
1 тиквичка
по 2 зелени и червени чушки
3 моркова
4-5 кисели краставички
5-6 гъби
2-3 домата
10 черни или зелени маслини (без костилки)
1 чаена чаша едро нарязани орехи
1 лимон
1 връзка копър
1 чаена чаша бяло вино
сол
смлян черен пипер
по една щипка лют червен пипер и канела
олио
• В олио и малко вода се задушават нарязаните зеленчуци със солта, черния и червен пипер и канелата, като накрая се добавят орехите, маслините, обелените домати (на едри парчета), ситно нарязания лимон (без кората), копърът и бялото вино.
• Почистената и осолена цяла риба се напълва с част от плънката, а останалата част се слага в добре намазана тавичка, отгоре се разполага рибата и се пече в силна фурна около 30-40 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари