Сарабуло - свинско по португалски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Сарабуло - свинско по португалски
Сарабуло - свинско по португалски
admin
Добавена от: admin
10868
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г свинско месо
250 г черен дроб
1 глава кромид лук
1 скилидка чесън
1 бр. карамфил
черен пипер
сол
1 ч.ч. (200 мл) червено вино
2 стръка магданоз
50 г мас

Месото се нарязва на кубчета и се задушава в червено вино със ситно нарязания лук, счукания чесън и ситно нарязания магданоз. Добавя се карамфилът и се подправя с черен пипер и сол. От време на време се разбърква и се долива по малко вода. Готовото месо се оставя да се изцеди и заедно с нарязания на кубчета черен дроб се изпържва в мас. Сервира се заедно със соса с бял хляб или ориз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft