Свински ребърца на фурна с картофки и розмарин

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински ребърца на фурна с картофки и розмарин
Свински ребърца на фурна с картофки и розмарин
admin
Добавена от: admin
194324
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Картофите се обелват и нарязват на четвъртинки, а ако са едри - на кубчета. Олиото се загрява в дълбок тиган и в него хубаво се запържват ребърцата. Поръсват се със сол, червен пипер и розмарин.
Месото се прехвърля в тавичка, заедно с мазнината, покрива се с картофите и се добавя водата. Тавичката се покрива с фолио и се пече на умерена фурна около половин час, като към края на печенето фолиото се отстранява и се оставят картофките да хванат лек загар.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft