Свинско с джинджифил по японски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско с джинджифил по японски
Свинско с джинджифил по японски
admin
Добавена от: admin
10843
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 супени лъжици джинджифил (настърган)
1 скилидка чесън (настърган)
3 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици саке
1 супена лъжица мирин (сладко оризово вино - може да замените по ваш вкус)
1 супени лъжици сусамово масло
450 гр. тънко нарязано свинско месо (може и телешко)
4 порции ориз (варен)
4 листа от зелен лук (нарязани, по избор)
сусам на вкус (по избор)

Смесете джинджифила, чесъна, соевия сос, сакето, мирина и сусамовото масло в една купа. Мариновайте свинското месо в сместа за 20 минути. Загрейте олио или зехтин в тиган. Добави свинското месо, заедно с марината и задушете, докато свинското месо се приготви и марината стане на гъст сос. Сложете ориза в чиния за сервиране. Изсипете свинското месо и соса върху ориза и гарнирайте със зелен лук и сусам.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft