Какво да сготвим от понеделник до петък за обяд

вход през zajenata.bg
630442
Сувлаки на шиш СРЯДА

Сувлаки на шиш СРЯДА

* свинско или пилешко месо, обезкостено и нарязано на малки кубчета
* едра сол
* черен пипер
* риган
* подправка за пилешко по избор (ако се прави с пилешко)
* зехтин
* лимон

Месото предварително се осолява с подправките и се потапя в зехтин, объркан с лимонов сок. Кубчетата месо се набождат на дървени клечки (шишчета). Пекат се на жар или на скара.
Количеството на месото зависи от това колко броя искате да направите - от 1 кг месо излизат около 15 бр. На едно шишче се нареждат 5-6 кубчета месо, като края се оставя свободен, за да можем да го държим.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft