Тайната съставка за най- вкусните пържолки, които сте яли. След тази рецепта никога повече няма да готвите като преди

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната съставка за най- вкусните пържолки, които сте яли. След тази рецепта никога повече няма да готвите като преди
Тайната съставка за най- вкусните пържолки, които сте яли. След тази рецепта никога повече няма...
22634
Тайната съставка за най- вкусните пържолки, които сте яли. След тази рецепта никога повече няма да готвите като преди
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес, ще ви представим едно възхитително ястие! Свинско с ябълки от италианската кухня, което е лесно за приготвяне, но с несравним вкус! Поради факта, че Италия е родното място на световно известни сирена, без тях няма да как да направим рецептата!

 

Необходими съставки:

Свинско месо – 300 грама

Твърдо сирене (Кашкавал) – 100 грама

Ябълки – 2 броя

Черен пипер – на вкус

Сол – на вкус

 

Приготвяне:

Нарежете месото на малки части и ги начукайте. Всяка пържола овкусете със сол и черен пипер.

Изпържете, докато се сготвят.

Нарежете ябълките на филийки и ги поставете заедно с месото в тавичка, така че резените ябълка напълно да покриват пържолите.

Сиренето (кашкавалът) се настъргва на ренде и се поставя като трети слой. Печете ястието във фурната на 200 градуса за 15 минути.

Благодарение на вторичната топлинна обработка, пържолите във фурната ще станат особено нежни, а сладкият ябълков сос ще ви зашемети с аромат. Сервирайте пържолите горещи, полети със сос, гарнирани със свежа салата и чаша червено вино.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft