Важни правила за здравословно хранене

вход през zajenata.bg
33649

Яжте цветни храни

Прастарата фолклорна идея, че добрата гозба трябва да е в няколко различни цвята, е още един пример за „бабини деветини", намиращи потвърждение в науката. Цветовете на много зеленчуци отразяват различните антиоксидатни фитохимикали, които те съдържат – антоцианини, полифеноли, флавоноиди, каронеоиди и т.н. Много от тях ни помагат да се опазим от хроничните заболявания, всеки по своя си начин, така че най-добрата защита е диетата, която съдържа и колкото се може повече фитохимикали.

1
2 3 4 5
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft