Рецепти за трапезата на Гергьовден

вход през zajenata.bg
9229

Агнешки тас кебап

1,5 кг ангешко месо от бут се нарязва на ситни парченца. Осоляват се и се пържат в 3-4 супени лъжици масло. Щом се зачервят, се поръсват с червен и черен пипер. Преди добре опърженото месо да се свали от огъня, към него си прибавят нарязани на ситно връзка зелен лук, половин връзка копър и магданоз и четвърт – джоджен и девесил. Разбърква се добре, захлупва се и се оставя 2-3 минути да се задуши. Сваля се от огъня и се оставя още 5-7 минути под похлупака. Сервира се със зелена салата.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft