Рецепти за трапезата на Гергьовден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Супа с агнешко за Гергьовден
48914

Супа с агнешко за Гергьовден

400 г агнешко месо

50 г краве масло
1 глава кромид лук
2-3 стръка зелен лук
1 к. ч. ориз
1 с. л. чубрица
магданоз
1 кубче зеленчуков бульон
2 яйца
лимонов сок
смлян черен пипер и сол
Приготвяне:

• Месото се нарязва на дребни парчета и се сварява на тих огън.
• Посолява се.
• Добавят се ситно нарязаният лук, оризът и маслото.
• Натрошава се и се прибавя кубчето зеленчуков бульон.
• Слагат се чубрицата, ситно нарязаният магданоз и черният пипер.
• Когато супата е готова, тенджерата се сва 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft