Рецепти за трапезата на Гергьовден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зелена салага за Гергьовден
48774

Зелена салага за Гергьовден

1 салата или маруля
1 връзка репички
3-4 стръка зелен лук
2 твърдо сварени яйца

3 с. л. олио
3 с. л. винен оцет
сол
Приготвяне:

• Зеленият лук, салатата и репичките се почистват и се измиват.
• Нарязват се и се поставят в купа.
• Едното яйце се нарязва на кубчета и се прибавя към салата.
• Разбърква се и се залива със смес от олиото, оцета и солта.
• При сервирането зелената салата с яйца се поръсва с второто яйце, настъргано на ренде. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft